De beste souvenirwinkels van Tenerife: neem een stukje van het eiland mee naar huis

20 oktober 2023
De beste souvenirwinkels van Tenerife: neem een stukje van het eiland mee naar huis

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk graag iets kopen om mee naar huis te nemen en je te herinneren aan de mooie tijd die je hebt gehad. Tenerife is een prachtig eiland met veel leuke souvenirwinkels waar je unieke cadeaus kunt kopen. Hier zijn de beste souvenirwinkels van Tenerife die je zeker niet mag missen.

Souvenirs La Palmera

Souvenirs La Palmera is een van de beste souvenirwinkels van Tenerife. De winkel heeft alles wat je maar kunt bedenken als souvenir, van T-shirts en sleutelhangers tot traditionele Canarische producten zoals gofio en mojo. De prijzen zijn redelijk en de kwaliteit van de producten is uitstekend. De winkel heeft twee locaties op het eiland, een in het noorden in Puerto de la Cruz en een in het zuiden in Costa Adeje.

Artesanía Canaria

Artesanía Canaria is een winkel die gespecialiseerd is in traditionele Canarische producten. Hier vind je handgemaakte keramiek, houtsnijwerk en textielproducten die zijn geproduceerd door lokale ambachtslieden. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn perfect om mee naar huis te nemen als cadeau voor vrienden en familie. De winkel heeft verschillende locaties op het eiland, waaronder in Santa Cruz de Tenerife en in Los Cristianos.

El Mercadillo

El Mercadillo is een traditionele markt die elke zondag plaatsvindt in Santa Cruz de Tenerife. Hier vind je een breed scala aan producten, waaronder kleding, sieraden, handtassen en souvenirs. De markt is een geweldige plek om te winkelen en om lokale producten te kopen. Het is ook een geweldige plek om te genieten van de lokale cultuur en om te zien hoe de lokale bevolking hun producten verkoopt.

La Ranilla Espacio Artesano

La Ranilla Espacio Artesano is een unieke winkel die gespecialiseerd is in handgemaakte producten van lokale ambachtslieden. Hier vind je alles, van handgemaakte sieraden en keramiek tot lokaal geproduceerde honing en kaas. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn perfect om mee naar huis te nemen als cadeau voor vrienden en familie. De winkel bevindt zich in Puerto de la Cruz en is gemakkelijk te bereiken.

El Corte Inglés

El Corte Inglés is een groot warenhuis dat zich richt op kleding, accessoires, schoonheidsproducten en huishoudelijke artikelen. Het is een geweldige plek om te winkelen voor souvenirs, omdat je er alles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. De prijzen zijn redelijk en de kwaliteit van de producten is uitstekend. De winkel heeft verschillende locaties op het eiland, waaronder in Santa Cruz de Tenerife en in Adeje.

Mercado Municipal de La Laguna

Mercado Municipal de La Laguna is een traditionele markt die gevestigd is in de historische stad La Laguna. Hier vind je een breed scala aan lokale producten, waaronder groenten, fruit, vlees en vis. De markt is een geweldige plek om te winkelen en om lokale producten te kopen. Het is ook een geweldige plek om te genieten van de lokale cultuur en om te zien hoe de lokale bevolking hun producten verkoopt.

La Casa de los Balcones

La Casa de los Balcones is een prachtig oud herenhuis dat is omgebouwd tot een winkel waar je traditionele Canarische producten kunt kopen. Hier vind je handgemaakte keramiek, houtsnijwerk en textielproducten die zijn geproduceerd door lokale ambachtslieden. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn perfect om mee naar huis te nemen als cadeau voor vrienden en familie. De winkel bevindt zich in La Orotava en is gemakkelijk te bereiken.

Conclusion

Tenerife heeft veel geweldige souvenirwinkels waar je unieke cadeaus kunt kopen. Het is een geweldige manier om een stukje van het eiland mee naar huis te nemen en je te herinneren aan de mooie tijd die je hebt gehad. Of je nu op zoek bent naar traditionele Canarische producten of naar iets moderners, er is voor ieder wat wils. Bezoek deze winkels en neem een stukje Tenerife mee naar huis!