De beste spa's van Tenerife: ontspannen en tot rust komen op het eiland

1 november 2023
De beste spa's van Tenerife: ontspannen en tot rust komen op het eiland

Als je op zoek bent naar ontspanning en rust tijdens je vakantie, dan is Tenerife de perfecte bestemming voor jou. Dit Spaanse eiland heeft een prachtig klimaat en adembenemende landschappen, en biedt ook een scala aan spa's waar je volledig tot rust kunt komen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van de beste spa's op Tenerife.

1. Bahia del Duque Spa

Bahia del Duque Spa is een van de meest exclusieve spa's van Tenerife. Het is gelegen in een luxe hotel in het zuiden van het eiland en biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De spa heeft ook een prachtige tuin en een zwembad waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de oceaan.

2. Abama Spa

Abama Spa is een andere luxe spa op Tenerife, gelegen in het zuidwesten van het eiland. Het biedt een verscheidenheid aan behandelingen, waaronder aromatherapie, hydrotherapie en chromotherapie. De spa heeft ook een fitnessruimte en een overdekt zwembad. Het hoogtepunt van Abama Spa is echter de privé-spa-suites, waar je kunt genieten van een ontspannende massage met uitzicht op de oceaan.

3. Adriana Spa

Adriana Spa is gelegen in het noorden van Tenerife en biedt een rustige en ontspannende sfeer. Het biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages. De spa heeft ook een sauna en een stoombad. Het hoogtepunt van Adriana Spa is echter het buitenzwembad, dat een spectaculair uitzicht biedt op de oceaan.

4. Iberostar Grand Hotel Mencey Spa

Iberostar Grand Hotel Mencey Spa is gelegen in het hart van Santa Cruz de Tenerife en biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De spa heeft ook een verscheidenheid aan thermale circuits en een overdekt zwembad. Het hoogtepunt van Iberostar Grand Hotel Mencey Spa is echter de buitenjacuzzi, waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de stad.

5. Ritz Carlton Abama Spa

Ritz Carlton Abama Spa is gelegen in het zuidwesten van Tenerife en biedt een luxe en ontspannende sfeer. Het biedt een verscheidenheid aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De spa heeft ook een overdekt zwembad en een fitnessruimte. Het hoogtepunt van Ritz Carlton Abama Spa is echter de privé-spa-suites, waar je kunt genieten van een ontspannende massage met uitzicht op de oceaan.

6. Sheraton La Caleta Resort & Spa

Sheraton La Caleta Resort & Spa is gelegen in het zuiden van Tenerife en biedt een rustige en ontspannende sfeer. Het biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De spa heeft ook een overdekt zwembad, een sauna en een stoombad. Het hoogtepunt van Sheraton La Caleta Resort & Spa is echter het buitenzwembad, dat een spectaculair uitzicht biedt op de oceaan.

Of je nu op zoek bent naar een luxe spa-ervaring of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen tijdens je vakantie, Tenerife heeft voor elk wat wils. De bovengenoemde spa's bieden allemaal een unieke ervaring en zijn zeker een bezoek waard. Zorg ervoor dat je van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen en maximaal te kunnen genieten van je spa-ervaring op Tenerife.