Ontdek de beste golfbanen van Tenerife: golfen met uitzicht op de oceaan

23 november 2023
Ontdek de beste golfbanen van Tenerife: golfen met uitzicht op de oceaan

Tenerife is een golfersparadijs met een mild klimaat, prachtige landschappen en spectaculaire golfbanen. Als u van golfen houdt en wilt genieten van een prachtig uitzicht op de oceaan, dan is Tenerife de perfecte bestemming voor u.

Golf Costa Adeje

Golf Costa Adeje is een prachtige golfbaan ontworpen door de beroemde architect Pepe Gancedo. De baan ligt in het zuidwesten van Tenerife, naast de zee en tussen de bergen. Het heeft 18 holes, par 72 en is geschikt voor golfers van alle niveaus.

De baan is omgeven door weelderige tuinen en heeft een prachtig uitzicht op de oceaan en La Gomera. De greens zijn snel en uitdagend, en er zijn veel bunkers en waterhindernissen om het spel interessanter te maken.

Golf del Sur

Golf del Sur is een van de meest populaire golfbanen in Tenerife en is ontworpen door Manuel PiƱero, een voormalig Ryder Cup-speler. De baan ligt in het zuiden van Tenerife en heeft 27 holes, par 72, en is geschikt voor golfers van alle niveaus.

De baan ligt naast de zee en heeft een prachtig uitzicht op de oceaan en de nabijgelegen bergen. Er zijn veel bunkers en waterhindernissen om het spel uitdagender te maken. De greens zijn snel en goed onderhouden, en er zijn veel restaurants en bars in de buurt waar u kunt ontspannen na een dag golfen.

Amarilla Golf

Amarilla Golf is een van de meest spectaculaire golfbanen van Tenerife en is ontworpen door Donald Steel en John Harris. De baan ligt in het zuiden van Tenerife, naast de zee en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de nabijgelegen bergen. Het heeft 18 holes, par 71, en is geschikt voor golfers van alle niveaus.

De baan is omgeven door weelderige tuinen en heeft veel bunkers en waterhindernissen om het spel uitdagender te maken. De greens zijn snel en goed onderhouden en er zijn veel restaurants en bars in de buurt waar u kunt ontspannen na een dag golfen.

Golf Las Americas

Golf Las Americas is een van de meest populaire golfbanen van Tenerife en is ontworpen door John Jacobs. De baan ligt in het zuiden van Tenerife en heeft 18 holes, par 72, en is geschikt voor golfers van alle niveaus.

De baan is omgeven door weelderige tuinen en heeft een prachtig uitzicht op de nabijgelegen bergen. Er zijn veel bunkers en waterhindernissen om het spel uitdagender te maken, en de greens zijn snel en goed onderhouden.

Buenavista Golf

Buenavista Golf is een van de meest spectaculaire golfbanen van Tenerife en is ontworpen door Severiano Ballesteros. De baan ligt in het noordwesten van Tenerife, naast de zee en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de nabijgelegen bergen. Het heeft 18 holes, par 72, en is geschikt voor golfers van alle niveaus.

De baan is omgeven door weelderige tuinen en heeft veel bunkers en waterhindernissen om het spel uitdagender te maken. De greens zijn snel en goed onderhouden, en er zijn veel restaurants en bars in de buurt waar u kunt ontspannen na een dag golfen.

Tenerife heeft enkele van de meest spectaculaire golfbanen ter wereld, met prachtige uitzichten op de oceaan en de nabijgelegen bergen. Of u nu een beginner of een ervaren golfer bent, er is een golfbaan op Tenerife die bij u past. Dus pak uw clubs, boek uw reis naar Tenerife en geniet van een onvergetelijke golfervaring.