Ontdek de beste strandbars van Tenerife

2 oktober 2023
Ontdek de beste strandbars van Tenerife

Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van zon, zee en cocktails, dan ben je op Tenerife aan het juiste adres. Het eiland heeft een groot aantal strandbars waar je kunt genieten van een verfrissende cocktail met uitzicht op de azuurblauwe oceaan. In deze blogpost zullen we je kennis laten maken met enkele van de beste strandbars van Tenerife.

Chiringuito Pirata

Chiringuito Pirata, gelegen aan het strand Playa de las Vistas in Los Cristianos, is een van de meest populaire strandbars van het eiland. Het heeft een ontspannen sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Hier kun je genieten van heerlijke cocktails, zoals de klassieke mojito, terwijl je luistert naar de zachte deuntjes van de dj. Vergeet niet om hun verse visgerechten te proeven - ze zijn onovertroffen!

Papagayo Beach Club

Papagayo Beach Club ligt aan Playa de Troya in Costa Adeje en is een van de meest exclusieve strandbars van Tenerife. Het heeft een groot zwembad, comfortabele ligbedden en een prachtig uitzicht op de oceaan. Hier kun je genieten van een breed scala aan cocktails, van klassieke margarita's tot exotische mojito-variaties. Vergeet niet om hun heerlijke sushi en andere Japanse gerechten te proeven.

Monkey Beach Club

Monkey Beach Club ligt in het populaire Playa de las Americas-gebied en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het heeft een modern design en een ontspannen sfeer. Hier kun je genieten van een breed scala aan cocktails, van klassieke gin-tonics tot heerlijke Daiquiri's. Vergeet niet om hun heerlijke tapas te proeven - ze zijn een perfecte aanvulling op je cocktail.

Bahia Beach Club

Bahia Beach Club ligt in de buurt van Playa del Duque in Costa Adeje en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het heeft een ontspannen sfeer en een breed scala aan cocktails. Hier kun je genieten van de klassieke PiƱa Colada, terwijl je luistert naar de live muziek. Vergeet niet om hun heerlijke tapas en andere mediterrane gerechten te proeven - ze zijn een perfecte aanvulling op je cocktail.

Waikiki Beach Club

Waikiki Beach Club ligt in het Playa de las Americas-gebied en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het heeft een ontspannen sfeer en een breed scala aan cocktails. Hier kun je genieten van heerlijke Margarita's, terwijl je luistert naar de live muziek. Vergeet niet om hun heerlijke visgerechten te proeven - ze zijn een perfecte aanvulling op je cocktail.

Conclusion

Tenerife heeft een groot aantal strandbars waar je kunt genieten van heerlijke cocktails met uitzicht op de oceaan. Van de ontspannen sfeer van Chiringuito Pirata tot de exclusieve sfeer van Papagayo Beach Club, er is voor elk wat wils. Vergeet niet om de heerlijke tapas, sushi en andere gerechten te proeven die deze strandbars bieden. Dus, waar wacht je nog op? Ga naar een van deze strandbars en geniet van de zon, zee en cocktails van Tenerife!