Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
1 juli 2024
Ontdek de adembenemende uitzichten van Tenerife: van vulkanen tot pittoreske dorpjes, prachtige stranden en spectaculaire zonsondergangen.
 
26 juni 2024
Ontdek het betoverende zoutwaterzwembad van Garachico op Tenerife voor ultieme ontspanning en natuurschoon.
 
21 juni 2024
Ontdek de artistieke schatten van Tenerife: schilderen en tekenen in de natuur en stedelijke omgeving, met praktische tips.
 
16 juni 2024
El Mirador de Las Breñas: adembenemend uitzicht, rust en sereniteit, perfect voor fotografie en zonsondergangen. Must-see op Tenerife!
 
11 juni 2024
Ontdek de beste snorkelplekken op Tenerife: Playa de Las Vistas, Los Gigantes, El Puertito, La Caleta en Montaña Amarilla.
 
1 juni 2024
Tenerife: Het paradijs voor avonturiers met paragliden, duiken, wandelen, surfen, canyoning en eilandhoppen. Beleef het avontuur van je leven!
 
27 mei 2024
Ontdek het verborgen juweeltje van Tenerife: La Matanza de Acentejo. Rijke geschiedenis, prachtige natuur en heerlijke gerechten wachten op u.
 
22 mei 2024
Ontdek de magische onderwaterwereld van Tenerife tijdens een onvergetelijke duikexcursie! Kristalheldere wateren, diverse flora en fauna en spectaculaire duiklocaties wachten op jou.
 
17 mei 2024
Ontdek de verborgen schatten van Guía de Isora: prachtige natuur, traditionele architectuur, rustige stranden en heerlijke lokale gerechten.
 
13 mei 2024
Top 5 plekken om te windsurfen en kiteboarden op Tenerife: El Médano, Playa de Las Américas, Los Cristianos, Playa de El Cabezo, Punta Blanca.
 
9 mei 2024
Prachtig strand Playa de las Galgas op Tenerife met kristalhelder water, fijn zand en adembenemende kliffen. Perfect voor ontspanning en avontuur.
 
5 mei 2024
Verken de stranden van Tenerife en ontdek verborgen schatten zoals schelpen en stenen. Geniet verantwoord van het strandleven!
 
1 mei 2024
Playa de la Caleta op Tenerife is een betoverend paradijs met gouden zandstranden, kristalhelder water en adembenemende zonsondergangen. Een must-visit locatie voor ontspanning en schoonheid.
 
27 april 2024
Ontdek de rijke geschiedenis van de Guanche op Tenerife, de oorspronkelijke bewoners van het eiland, en hun invloed op de cultuur.
 
23 april 2024
Ontdek de verborgen schat van Tenerife: El Guincho. Charmant dorp met rijke geschiedenis, prachtige natuur en gastvrije sfeer. Must-see!