Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
19 april 2024
Ontdek Tenerife te paard: van vulkanische landschappen tot strandritten, voor elk wat wils op dit prachtige eiland. Veel rijplezier!
 
15 april 2024
Ontdek het betoverende Granadilla de Abona op Tenerife: historie, natuur, culinair en activiteiten. Een must-see bestemming!
 
11 april 2024
Ontdek de pracht van Tenerife: toplocaties voor wilde dieren. Respecteer en bescherm de natuur. Geniet van de schoonheid!
 
7 april 2024
Ontdek de adembenemende schoonheid van het natuurreservaat Montaña de las Cuevas op Tenerife. Wandelen, grotten verkennen, vogelspotten en meer.
 
3 april 2024
Tenerife: topbestemming voor sterrenkijkers. Observatorium del Teide, Parque Nacional del Teide, Mirador de Chipeque, Los Gigantes, Astrofísico de Canarias en stargazing tours bieden allemaal geweldige mogelijkheden om sterren te kijken op het eiland.
 
30 maart 2024
De zondagsmarkt van Santa Cruz: lokale lekkernijen en unieke souvenirs. Vroeg komen, contant geld meenemen en genieten!
 
26 maart 2024
Tenerife heeft adembenemende stranden en kristalhelder water. Met Playa de las Teresitas, Playa de las Vistas, Playa del Duque, Playa de Benijo en Playa de los Cristianos is er voor ieder wat wils. Vergeet niet om voldoende zonnebrandcrème mee te nemen en de natuur te respecteren.
 
22 maart 2024
Ontdek het adembenemende vulkanische landschap van El Teide op Tenerife, met geologische wonderen, wandelroutes, sterrenkijken en filmlocaties.
 
18 maart 2024
Ontdek de adembenemende klim- en bouldermogelijkheden op Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden.
 
14 maart 2024
Verborgen juweeltje Los Silos: charmant dorpje met natuurlijke schoonheid, lokale keuken en culturele bezienswaardigheden.
 
10 maart 2024
Tenerife biedt boekenliefhebbers een scala aan boekenwinkels en bibliotheken. Van Librería Masilva tot Biblioteca Municipal de Adeje, er is voor elk wat wils.
 
6 maart 2024
Het betoverende verlaten dorp Masca op Tenerife is een must-see bestemming. Prachtige natuur, geschiedenis en wandelmogelijkheden.
 
2 maart 2024
Tenerife biedt feestgangers een bruisend nachtleven met carnavals, nachtclubs, strandfeesten en het Sunblast Festival.
 
27 februari 2024
Betoverende botanische tuinen in Puerto de la Cruz, Tenerife. Oase van rust en schoonheid. Activiteiten voor het hele gezin.
 
23 februari 2024
Ontdek de beste strandfeesten op Tenerife: een paradijs voor feestgangers vol muziek, dans en plezier!