Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
18 juni 2023
Ontdek het unieke geologische spektakel van Tenerife: het uitzichtpunt van La Tarta. Gelegen in het Teide Nationaal Park, biedt La Tarta kleurrijke lagen en indrukwekkende rotsformaties die zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers en geïnteresseerde bezoekers.
 
16 juni 2023
Tenerife staat bekend om zijn stranden en bruisende nachtleven, maar het eiland heeft meer te bieden dan alleen dat. Het natuurreservaat van Los Organos is een verborgen juweeltje op Tenerife, met unieke geologische formaties en een grote biodiversiteit. In dit artikel nemen we je mee op ontdekkingstocht door dit bijzondere gebied.
 
14 juni 2023
Tenerife, het grootste van de Canarische Eilanden, staat bekend om zijn gevarieerde landschappen en unieke flora en fauna. Een van de meest bijzondere plekken op het eiland is het natuurreservaat van Montaña Roja, waar je kunt genieten van prachtige wandelingen, zeldzame plantensoorten en adembenemende uitzichten. Ontdek dit fascinerende natuurgebied in deze blogpost.
 
12 juni 2023
Playa de las Américas op Tenerife is een populaire vakantiebestemming vanwege zijn prachtige stranden, het aangename klimaat en het bruisende nachtleven. In deze blog nemen we je mee op een tour van dit betoverende strand en laten we zien wat het te bieden heeft aan activiteiten en faciliteiten voor bezoekers.
 
10 juni 2023
Ontdek het authentieke Punta de Hidalgo, een charmant vissersdorpje gelegen aan de noordoostelijke kust van Tenerife, dat bezoekers een rustige en inspirerende vakantie-ervaring biedt, weg van de drukte van de toeristische hotspots.
 
8 juni 2023
Charco del Pino is een klein en charmant dorpje in het zuiden van Tenerife dat vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen. In dit artikel ontdek je waarom een bezoek aan dit verborgen juweeltje een must is tijdens je verblijf op het eiland.
 
6 juni 2023
Ontdek het verborgen pareltje van Tenerife: Playa de la Tejita. Dit uitgestrekte, natuurlijke strand aan de zuidoostkust van het eiland biedt rust, ontspanning en diverse activiteiten voor elke strandliefhebber.
 
4 juni 2023
Ontdek het charmante dorpje Icod de los Vinos op Tenerife, bekend om zijn rijke geschiedenis, wijntraditie en de duizendjarige Drakenboom. In dit blogartikel nemen we je mee op een reis door dit juweeltje op Tenerife en laten we je kennismaken met de unieke cultuur, schilderachtige schoonheid en heerlijke gastronomie van deze stad.
 
2 juni 2023
Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden, heeft veel te bieden op het gebied van prachtige stranden en spectaculaire landschappen. Maar een juweeltje dat vaak over het hoofd wordt gezien is het betoverende strand van Benijo, gelegen in het noordoosten van het eiland en omgeven door indrukwekkende kliffen en weelderige vegetatie.
 
31 mei 2023
Tenerife is een eiland vol cultureel erfgoed en natuurlijke schoonheid dat bezoekers uit de hele wereld aantrekt. Het klooster van San Diego de Alcala, gelegen in het charmante dorpje Arafo, is een minder bekende, maar toch fascinerende bezienswaardigheid die een prachtig voorbeeld is van de architectuur en religieuze geschiedenis van het eiland. In deze blog post zullen we meer vertellen over het bijzondere klooster, de geschiedenis ervan, en waarom het zeker een bezoek waard is tijdens je verblijf op Tenerife.
 
29 mei 2023
Ontdek het pittoreske en authentieke dorpje El Sauzal op Tenerife, een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden en een perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de meer populaire toeristische gebieden en om de authentieke Canarische cultuur te ervaren.
 
27 mei 2023
El Palmar, een idyllisch en charmant dorpje op Tenerife, is een verborgen schat omringd door indrukwekkende berglandschappen, weelderige natuur en een rijk cultureel erfgoed. In dit artikel nemen we je mee op een reis door El Palmar en ontdekken we de vele fascinerende aspecten van dit pittoreske dorpje.
 
25 mei 2023
Op het eiland Tenerife ligt een verborgen juweel dat je niet mag missen tijdens je volgende vakantie: het strand van Playa Bollullo. Dit afgelegen en schilderachtige strand biedt een unieke en rustige ervaring voor bezoekers die op zoek zijn naar een ontspannen en authentieke Tenerife-ervaring, ver weg van de drukte van de meer toeristische stranden.
 
23 mei 2023
Playa de la Jaquita, gelegen aan de zuidwestkust van Tenerife, is een verborgen parel die nog niet ontdekt is door de massa. In deze blogpost nemen we je mee op een ontdekkingstocht naar dit betoverende strand en geven we praktische informatie om je bezoek onvergetelijk te maken.
 
21 mei 2023
La Victoria de Acentejo is een verborgen parel op Tenerife, gelegen in het noorden van het eiland. Dit charmante dorpje biedt een mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid en is een unieke kans om het echte Tenerife te ervaren, ver weg van de drukke toeristische gebieden.