Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
28 juli 2023
Tenerife is niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar herbergt ook verborgen parels. In deze tekst nemen we je mee naar El Tanque, een charmant dorpje in het noordwesten van het eiland, waar je kunt genieten van rust, natuur, cultuur en lokale gastronomie.
 
25 juli 2023
Tenerife is een populaire vakantiebestemming, maar gelukkig is het ook mogelijk om het eiland te verkennen zonder de bank te breken. In deze blogpost geven we je tips voor een betaalbare vakantie op Tenerife, zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige stranden, vulkanische landschappen en activiteiten zonder je zorgen te maken over je budget.
 
22 juli 2023
Ontdek het betoverende panorama van Tenerife vanaf het uitzichtpunt van El Mirador de San Pedro. Dit verborgen juweeltje biedt een adembenemend uitzicht op de noordkust van het eiland en is een must-see tijdens je bezoek aan Tenerife.
 
19 juli 2023
Tenerife staat bekend om zijn prachtige stranden en aangename klimaat, maar wist je dat het ook een paradijs is voor vissers? In dit artikel vind je de beste plekken om te vissen op het eiland, evenals handige tips en informatie om je visavontuur onvergetelijk te maken.
 
16 juli 2023
Tenerife is bekend om zijn prachtige landschappen en activiteiten, waaronder de adembenemende wandelroute door de kloof Barranco del Infierno. In dit blog verkennen we deze unieke route die je dichter bij de ongerepte natuur van Tenerife brengt.
 
13 juli 2023
Ontdek de prachtige onderwaterwereld van Tenerife en snorkel met schildpadden, een van de meest bijzondere ervaringen die het grootste eiland van de Canarische Eilanden te bieden heeft. In dit artikel delen we de beste plekken om deze majestueuze zeedieren in hun natuurlijke habitat te bewonderen, evenals enkele tips om de impact op het milieu en de schildpadden te minimaliseren.
 
10 juli 2023
Als je op zoek bent naar een unieke en betoverende ervaring op Tenerife, dan is de historische wijk van La Laguna een must-see. Ontdek de prachtige architectuur, rijke geschiedenis en heerlijke lokale keuken van deze UNESCO Werelderfgoed stad in het hart van de Canarische Eilanden.
 
7 juli 2023
Het natuurreservaat van Las Lagunetas op Tenerife is een verborgen juweel dat een oase van rust en biodiversiteit biedt. Met meer dan 500 plantensoorten en verschillende endemische diersoorten is het een uniek stukje natuur dat zeker niet mag ontbreken tijdens je bezoek aan Tenerife.
 
4 juli 2023
Garachico, een idyllisch dorpje aan de noordkust van Tenerife, is een waar paradijs voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke Canarische ervaring. In dit artikel nemen we je mee op een rondleiding door Garachico en delen we enkele hoogtepunten, bezienswaardigheden en activiteiten die je niet mag missen tijdens je bezoek aan dit betoverende dorpje.
 
1 juli 2023
Ontdek het authentieke en charmante vissersdorpje La Caleta, gelegen aan de rustige zuidkust van Tenerife, waar traditionele Canarische architectuur, heerlijke lokale keuken en adembenemende natuur samenkomen voor een ontspannen en authentieke ervaring.
 
28 juni 2023
Tenerife is bekend om zijn mooie stranden en bruisende nachtleven, maar er zijn ook verborgen pareltjes te ontdekken op het eiland, zoals het charmante vissersdorpje Playa de San Juan. In dit blogitem nemen we je mee op een ontdekkingstocht door dit unieke dorpje en vertellen we je waarom het zeker de moeite waard is om hier een bezoekje te brengen tijdens je verblijf op Tenerife.
 
26 juni 2023
Taganana, een van de oudste en meest pittoreske dorpjes van Tenerife, ligt verstopt in het groene hart van het Anaga-gebergte en biedt bezoekers een unieke ervaring op zoek naar rust, charme en authentieke Canarische sfeer.
 
24 juni 2023
Ontdek La Caleta, een verborgen paradijs aan de zuidwestkust van Tenerife. Dit charmante vissersdorpje biedt een authentieke en rustige ervaring aan bezoekers die willen ontsnappen aan de drukte van het toeristische Zuid-Tenerife. Lees verder en ontdek wat La Caleta zo bijzonder maakt.
 
22 juni 2023
Ontdek de betoverende botanische tuinen van Sitio Litre in het charmante Puerto de la Cruz op Tenerife, een oase van exotische planten en orchideeën die uitnodigt om te verdwalen tussen de kleurrijke bloemen en de rustgevende geluiden van de natuur.
 
20 juni 2023
Tenerife, het grootste van de Canarische Eilanden, staat bekend om zijn prachtige stranden, unieke landschappen en rijke cultuur. Een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden op het eiland is het uitzichtpunt van El Mirador de San Blas, waar je kunt genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan, de indrukwekkende bergketens en de schilderachtige dorpjes van Tenerife.