Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
14 september 2023
Ontdek het natuurlijke juweeltje van Tenerife: Montaña Amarilla. Dit beschermd natuurreservaat biedt een verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder wandelen, snorkelen, duiken en het bewonderen van endemische planten- en diersoorten. In deze blogpost lees je meer over dit prachtige gebied en hoe je het kunt bezoeken.
 
11 september 2023
Ben jij een natuurliefhebber en op zoek naar een bestemming om walvissen en dolfijnen te spotten? Dan is Tenerife de perfecte plek voor jou! In deze blog post vertellen we je waarom Tenerife zo'n geweldige locatie is en waar je de beste plekken kunt vinden om deze prachtige dieren te zien.
 
8 september 2023
Als je op zoek bent naar een rustige en vredige plek om te ontspannen op Tenerife, dan is Playa de las Galletas het perfecte verborgen strand voor jou. Dit prachtige strand biedt niet alleen rust en stilte, maar ook adembenemende uitzichten en fantastische snorkelmogelijkheden.
 
5 september 2023
Ben jij op zoek naar een vakantie vol adrenaline? Dan is Tenerife de perfecte bestemming voor jou! Het eiland biedt een scala aan activiteiten, van bungeejumpen tot ziplinen en canyoning. In deze blogpost geven we je een overzicht van de beste adrenaline-ervaringen op Tenerife.
 
2 september 2023
Tenerife is een eiland dat bekend staat om zijn prachtige landschappen en spectaculaire uitzichten. Een van de beste plekken om te genieten van het panoramische uitzicht over het eiland is het uitzichtpunt van El Mirador de Las Carboneras.
 
30 augustus 2023
Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden, is een paradijs voor duikliefhebbers met kristalhelder water en fascinerende onderwaterwerelden. In dit artikel bespreken we enkele van de beste plekken om te duiken op het eiland, van het zwemmen met schildpadden in El Puertito tot het verkennen van indrukwekkende kliffen in Los Gigantes.
 
27 augustus 2023
Ontdek het authentieke dorpje Las Carboneras, gelegen in het noordoosten van Tenerife. Dit charmante dorpje biedt een fascinerend inzicht in het traditionele leven op Tenerife en is een verborgen pareltje tussen de gevarieerde landschappen, spectaculaire natuurparken en schilderachtige dorpjes van het grootste eiland van de Canarische Eilanden.
 
24 augustus 2023
Tenerife is een waar paradijs voor liefhebbers van lokale markten, waar je kunt genieten van de smaken en geuren van verse en smaakvolle producten die het eiland te bieden heeft. In dit blogartikel nemen we je mee op een gastronomische rondleiding langs de beste lokale markten van Tenerife, waar je traditionele lekkernijen kunt proeven en verse producten kunt kopen.
 
21 augustus 2023
Tenerife, het grootste Canarische eiland, biedt prachtige landschappen, adembenemende stranden en tal van activiteiten. Een van de hoogtepunten van Tenerife is Playa San Juan, een charmant kustdorp met een betoverend strand dat zowel gezinnen als koppels aanspreekt. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten om te genieten van een ontspannen vakantie in Playa San Juan.
 
18 augustus 2023
Tenerife is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar ook om zijn vele festivals en feesten. In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste en meest unieke festivals en feesten op het eiland, waaronder het wereldberoemde Carnaval van Santa Cruz de Tenerife en het religieuze evenement Semana Santa.
 
15 augustus 2023
Ontdek het zonnige Los Cristianos, een charmant dorpje aan de zuidkust van Tenerife met prachtige stranden, een bruisende haven en een gezellig centrum vol winkels, restaurants en bars.
 
12 augustus 2023
Tenerife is niet alleen een droombestemming voor strandliefhebbers, maar ook een paradijs voor avonturiers en adrenalinejunkies. Ontdek in deze blog post enkele van de beste plekken op het eiland om te rotsklimmen en abseilen.
 
9 augustus 2023
Ontdek het prachtige natuurreservaat van La Rasca op Tenerife, een verborgen parel voor natuurliefhebbers en wandelaars. In dit beschermd gebied vind je unieke flora en fauna en maak je een onvergetelijke wandelervaring door het vulkanische landschap met adembenemende uitzichten op de oceaan en de nabijgelegen eilanden.
 
6 augustus 2023
Tenerife, het grootste Canarische eiland, biedt niet alleen adembenemende stranden en bruisend nachtleven, maar ook talloze unieke en pittoreske locaties voor modebloggers om hun stijlvolle foto's naar een hoger niveau te tillen. Ontdek in dit artikel de beste locaties op Tenerife om fantastische modefoto's te maken.
 
3 augustus 2023
Ontdek de rijke geschiedenis van Tenerife bij het Kasteel van Santa Catalina, een indrukwekkende vesting gelegen in de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife. In deze blogpost nemen we je mee door de geschiedenis van dit kasteel en geven we je een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens een bezoek aan deze fascinerende plek.