Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
19 mei 2023
Ontdek het unieke natuurreservaat van Malpaís de Güímar op Tenerife. Dit fascinerende gebied herbergt een uitgestrekt vulkanisch landschap met een rijke biodiversiteit en is een must-see bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars.
 
17 mei 2023
Ontdek de indrukwekkende Grotten van Cueva del Viento op Tenerife, een van de langste lavatunnelcomplexen ter wereld, en leer alles wat je moet weten om deze unieke attractie te verkennen tijdens je volgende reis naar het eiland.
 
15 mei 2023
Playa de las Teresitas is een van de meest spectaculaire stranden van Tenerife, gelegen in het noordoosten van het eiland en omgeven door palmbomen en het indrukwekkende Anaga-gebergte. In deze blogpost ontdek je alles wat je moet weten om ten volle te genieten van je bezoek aan dit betoverende strand.
 
13 mei 2023
Tenerife staat bekend om zijn adembenemende landschappen en prachtige stranden, maar er zijn ook tal van pittoreske dorpjes die wachten om ontdekt te worden. Een van die verborgen juweeltjes is het dorpje Garafia, gelegen in het noordwesten van het eiland, dat wordt gekenmerkt door diepgewortelde landelijke tradities en een betoverende sfeer die uitnodigt om te ontspannen en de natuur te verkennen.
 
11 mei 2023
Playa Jardín is een van de meest opvallende en geliefde stranden op Tenerife, ontworpen door de beroemde Canarische architect César Manrique. In deze blogpost nemen we je mee op een rondleiding door dit kleurrijke paradijs en vertellen we je alles wat je moet weten over het unieke strand van Playa Jardín.
 
9 mei 2023
Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Tenerife buiten de moderne resorts door een bezoek te brengen aan de grotwoningen van Guimar. Deze unieke historische site biedt een fascinerende kijk op het leven van de Guanches, de oorspronkelijke bewoners van de Canarische Eilanden.
 
7 mei 2023
Ontdek de verborgen wereld van de historische piratenbaai van Masca op Tenerife, een fascinerende bestemming die zowel geschiedenisliefhebbers als natuurliefhebbers zal aanspreken. Lees verder om meer te weten te komen over de legende van de piratenbaai, de adembenemende wandelroute en enkele handige tips voor een geslaagd bezoek.
 
5 mei 2023
Ontdek het authentieke Spaanse leven in het charmante dorpje Vilaflor, gelegen in het zuiden van het grootste eiland van de Canarische Eilanden, Tenerife. Hier vind je een rijke geschiedenis, prachtige bezienswaardigheden en adembenemende natuur, perfect voor liefhebbers van cultuur en natuurschoon.
 
3 mei 2023
Tenerife staat bekend om zijn mooie stranden en bruisende nachtleven, maar het eiland heeft ook veel te bieden op het gebied van cultuur en geschiedenis. Ontdek in dit blog artikel waarom Tenerife de ideale bestemming is voor een vakantie vol cultuurhistorie, met onder andere prachtige architectuur, fascinerende musea en adembenemende natuurlijke landschappen.