Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
26 oktober 2023
Tenerife is een populaire vakantiebestemming vanwege zijn prachtige stranden en toeristische attracties, maar er zijn ook verborgen parels op het eiland die zeker een bezoekje waard zijn. In deze blogpost ontdek je de minder bekende plekken van Tenerife die een unieke ervaring bieden voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur, geschiedenis en natuur.
 
23 oktober 2023
Tenerife is niet alleen een prachtig eiland met mooie stranden en natuur, maar biedt ook veel aan kunstliefhebbers. In deze blogpost ontdek je de beste musea en kunstgalerijen op Tenerife die een uitgebreide collectie van kunstwerken en tentoonstellingen bieden die de geschiedenis en cultuur van het eiland belichten.
 
20 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een uniek souvenir om mee naar huis te nemen van je vakantie op Tenerife, dan zijn er tal van geweldige souvenirwinkels om uit te kiezen. Hier zijn de beste winkels die je niet mag missen, van traditionele Canarische producten tot moderne cadeaus.
 
17 oktober 2023
Ben je op zoek naar de beste plekken om te kitesurfen en windsurfen op Tenerife? Dan ben je bij deze blogpost aan het juiste adres. Ontdek de populairste locaties en de ideale omstandigheden voor beginners en gevorderden op dit prachtige eiland.
 
14 oktober 2023
Tenerife is niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook een geweldige locatie voor een romantische huwelijksreis. Met adembenemende landschappen, prachtige stranden, heerlijk eten en drinken en romantische accommodaties, is Tenerife de perfecte plek om samen met je geliefde te ontspannen en te genieten van de romantiek.
 
11 oktober 2023
Als reiziger die van fotografie houdt, is Tenerife een ideale bestemming. Dit prachtige eiland biedt een verscheidenheid aan landschappen en bezienswaardigheden die perfect zijn om vast te leggen op camera.
 
8 oktober 2023
Tenerife is een populaire vakantiebestemming met een prachtig klimaat, mooie stranden, adembenemende landschappen en talloze activiteiten. Voordat je op pad gaat om al deze geweldige dingen te ontdekken, moet je beslissen waar je wilt verblijven. Tenerife heeft een breed scala aan accommodaties, van luxe resorts tot gezellige vakantiehuizen en appartementen, en we laten je enkele van de beste opties zien.
 
5 oktober 2023
Tenerife is een paradijs voor surfers met enkele van de beste surfspots in Europa. Of je nu een beginner of een ervaren surfer bent, het eiland heeft voor elk wat wils. In deze blogpost zullen we de beste surfspots verkennen en tips geven over waar je moet gaan om de beste golven te vinden.
 
2 oktober 2023
Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van zon, zee en cocktails? Dan moet je op Tenerife zijn! Het eiland heeft tal van strandbars waar je kan genieten van verfrissende cocktails met een prachtig uitzicht op de azuurblauwe oceaan. Ontdek in deze blogpost enkele van de beste strandbars op Tenerife.
 
29 september 2023
Als je op zoek bent naar een hemelse bestemming voor strandliefhebbers, dan is Tenerife de ultieme keuze met zijn prachtige stranden, warm klimaat en kristalhelder water. In deze blogpost ontdek je de beste stranden van Tenerife en alles wat je moet weten over deze exotische locatie.
 
26 september 2023
Als je van plan bent om Tenerife te bezoeken, is het belangrijk om te weten welke tijd van het jaar het beste is om te gaan. In deze blogpost zullen we de seizoensgebonden activiteiten en evenementen op Tenerife bespreken om je te helpen bij het plannen van je reis.
 
23 september 2023
Tenerife is een eiland waar je alles kunt vinden wat je zoekt in een vakantiebestemming. Van zon, zee en strand tot cultuur, natuur en avontuur. In deze blog nemen we je mee op ontdekkingsreis naar het eiland van de eindeloze mogelijkheden.
 
20 september 2023
Ontdek de geheime tuinen van Tenerife en laat je verrassen door de prachtige botanische schatten van het eiland. Van de oudste en meest iconische tuinen tot de mooiste parken, Tenerife heeft voor ieder wat wils.
 
17 september 2023
Tenerife is niet alleen een zonnige vakantiebestemming, maar ook een paradijs voor avonturiers die op zoek zijn naar adrenaline en spanning. In deze blog bespreken we de beste locaties voor paragliding en skydiving op het eiland, zodat je een onvergetelijke ervaring kunt hebben in de lucht.
 
14 september 2023
Ontdek het natuurlijke juweeltje van Tenerife: Montaña Amarilla. Dit beschermd natuurreservaat biedt een verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder wandelen, snorkelen, duiken en het bewonderen van endemische planten- en diersoorten. In deze blogpost lees je meer over dit prachtige gebied en hoe je het kunt bezoeken.