Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
21 december 2023
Ontdek hipste winkels en boetieks op Tenerife, met designermerken, koopjes, luxe winkelervaring en lokale ontwerpers. Happy shopping!
 
17 december 2023
Ontdek adembenemende wandelroutes op Tenerife: El Teide, Anaga, Masca-kloof, Las Cañadas del Teide en Punta de Teno.
 
13 december 2023
Tenerife biedt diverse en unieke flora en fauna. Bezoek het Anaga Rural Park, Teide National Park, Garajonay National Park, Teno Rural Park en Buenavista Golf.
 
9 december 2023
Tenerife, het grootste Canarische eiland, heeft prachtige stranden en geweldige surfspots voor surfers van alle niveaus.
 
5 december 2023
Tenerife: beste plekken voor handgemaakte kunstnijverheid. Mercado Nuestra Señora de Africa, La Recova Artisan Market, Artesania Viva, El Corte Inglés. Unieke aandenken.
 
1 december 2023
Als je binnenkort naar Tenerife gaat en op zoek bent naar de beste restaurants om te dineren, dan bieden wij de oplossing! Tenerife staat bekend om haar culinaire diversiteit en hier hebben we een lijst samengesteld van de beste restaurants die je moet bezoeken tijdens je verblijf op dit prachtige eiland.
 
27 november 2023
Tenerife heeft meer te bieden dan zon, strand en feesten. Ontdek de verborgen schoonheid van het eiland door te gaan kamperen op deze vijf onontdekte plekken en geniet van de natuur.
 
23 november 2023
Voor de liefhebbers van golf is Tenerife een waar paradijs met milde temperaturen en adembenemende landschappen. Ontdek de beste golfbanen op dit eiland met spectaculaire uitzichten op de oceaan en de nabijgelegen bergen.
 
19 november 2023
Tenerife is een paradijs voor fotografen, met een overvloed aan prachtige landschappen en locaties om te verkennen. In deze blogpost delen we enkele van de beste plekken op Tenerife om te fotograferen en geven we handige tips om de mooiste foto's te maken.
 
15 november 2023
Tenerife biedt een diversiteit aan stranden, van wit zand tot zwarte lava, en elk strand heeft zijn eigen unieke uitstraling. Hier zijn enkele van de mooiste stranden van het eiland waar je kunt genieten van kristalhelder water, rustige zwemomstandigheden en heerlijke restaurants en bars in de buurt.
 
11 november 2023
Ontdek de verborgen kunstschatten en architectuur van de koloniale steden op Tenerife, een prachtig eiland dat bekend staat om zijn warme klimaat, prachtige stranden en bruisende nachtleven.
 
7 november 2023
Als je houdt van de prachtige natuur en de fascinerende dierenwereld, dan is Tenerife de perfecte bestemming voor jou. Ontdek de indrukwekkende dolfijnen, walvissen, schildpadden en zeehonden die hier te vinden zijn, en geniet van de schitterende natuurgebieden en het heerlijke klimaat van dit Canarische eiland.
 
4 november 2023
Tenerife is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en indrukwekkende landschappen, maar ook om de mogelijkheden voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een adrenaline-kick. In deze blogpost delen we enkele van de beste plekken om te parapenten en te deltavliegen op dit Spaanse eiland.
 
1 november 2023
Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie, dan is Tenerife de perfecte bestemming voor jou. Het eiland biedt adembenemende landschappen en een scala aan spa's waar je volledig tot rust kunt komen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van de beste spa's op Tenerife.
 
29 oktober 2023
Ontdek de beste ambachtelijke markten en winkels op Tenerife voor traditionele handgemaakte souvenirs die je nergens anders zult vinden. Lees verder voor tips over hoe je de authentieke producten kunt vinden en waar je op moet letten bij het winkelen.