Blogs

Tenerife is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Het eiland heeft een unieke combinatie van prachtige natuur, zon, zee en strand, en een rijke cultuur en geschiedenis.
 
19 februari 2024
Het verborgen strand van La Caleta de Interian op Tenerife is een idyllische bestemming met gouden zand, kristalhelder water en adembenemende uitzichten. Perfect om te ontspannen en te genieten van een rustige omgeving.
 
15 februari 2024
Tenerife: paradijs voor vogelliefhebbers. Zeldzame vogelsoorten zoals Teidevink en Blauwe Vink te vinden in diverse natuurgebieden.
 
11 februari 2024
Ontdek het spectaculaire aquarium van Loro Parque op Tenerife, met prachtige onderwaterwereld en shows met orka's en andere dieren.
 
7 februari 2024
De meest romantische plekken op Tenerife: El Teide, Masca, Playa de las Teresitas, Garachico, Los Gigantes en La Orotava.
 
3 februari 2024
Ontdek de majestueuze kliffen van Los Gigantes op Tenerife: adembenemende uitzichten en ongerepte natuur.
 
30 januari 2024
Ontdek het artistieke hart van Tenerife: straatkunst, kunstgaleries, inheemse kunst, live optredens en kunstworkshops. Een inspirerende reis!
 
26 januari 2024
Tenerife: perfecte vakantiebestemming met prachtige stranden, adembenemende natuur, culturele schatten en gastvrije bevolking.
 
22 januari 2024
Wellness en yoga op Tenerife: ontspanning, gezondheid en verbetering van de huid. Plan je wellnessvakantie nu!
 
18 januari 2024
Corona Forestal op Tenerife is een adembenemend natuurpark met uitgestrekte bossen, berglandschappen en spectaculaire uitzichten. Een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
14 januari 2024
Tenerife: prachtige stranden, rijke geschiedenis, levendige cultuur, festivals, historische bezienswaardigheden, lokale keuken, kunst en ambachten, natuurlijke schoonheid.
 
10 januari 2024
Ontdek de magie van het kasteel van San Miguel op Tenerife met valkerijshows, middeleeuwse banketten en activiteiten voor het hele gezin.
 
6 januari 2024
Ontdek indrukwekkende architectuur op Tenerife! Van modern tot historisch, een visueel spektakel.
 
2 januari 2024
Ontdek het betoverende dorpje Masca op Tenerife: adembenemende natuur, historische architectuur en heerlijke lokale gerechten. Een must-visit bestemming.
 
29 december 2023
Tenerife: paradijs voor natuurfotografen. Verken El Teide, botanische tuinen, walvissafari, Anaga Rural Park en drakenbloedbomen. Tips: goede uitrusting, geduld, respecteer de natuur en experimenteer.
 
25 december 2023
El Mirador de La Degollada biedt spectaculaire uitzichten op Tenerife. Bereikbaar met de auto, wandelpaden beschikbaar, flora en fauna te ontdekken. Tips: plan je bezoek vroeg, neem camera en water mee, respecteer de natuur.